Σεισμόσ Κρητη / Σεισμόσ Τώρα / Σεισμόσ Αθήνα : Seismos Sthn A8hna O / Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες).

Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Η νέα σεισμική δόνηση έγινε σε θαλάσσια περιοχή. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Η κρήτη το τελευταίο διάστημα ταρακουνιέται συνεχώς από σεισμούς. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης.

Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Î'ποτελέσματα για “ΣΕΙΣΜΌΣ”
Î'ποτελέσματα για “ΣΕΙΣΜΌΣ” from s1.neakriti.gr
Η νέα σεισμική δόνηση έγινε σε θαλάσσια περιοχή. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Η κρήτη το τελευταίο διάστημα ταρακουνιέται συνεχώς από σεισμούς. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.

Η κρήτη το τελευταίο διάστημα ταρακουνιέται συνεχώς από σεισμούς.

Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Η νέα σεισμική δόνηση έγινε σε θαλάσσια περιοχή. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07.

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμοσ Σαμοσ : Seismos Twra Samos Nea Seismikh Donhsh
Σεισμοσ Σαμοσ : Seismos Twra Samos Nea Seismikh Donhsh from www.flash.gr
Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Η νέα σεισμική δόνηση έγινε σε θαλάσσια περιοχή. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές.

Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα.

Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Η κρήτη το τελευταίο διάστημα ταρακουνιέται συνεχώς από σεισμούς.

Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμόσ Τώρα / Σεισμόσ Î'θήνα : Seismos Sthn A8hna O
Σεισμόσ Τώρα / Σεισμόσ Î'θήνα : Seismos Sthn A8hna O from nb.bbend.net
Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021 13:07. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ χτύπησε την κρήτη πριν από λίγα λεπτά ανοικτά του . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Η κρήτη το τελευταίο διάστημα ταρακουνιέται συνεχώς από σεισμούς. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .

Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη.

Η κρήτη το τελευταίο διάστημα ταρακουνιέται συνεχώς από σεισμούς. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Η νέα σεισμική δόνηση έγινε σε θαλάσσια περιοχή. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη.

Σεισμόσ Κρητη / Σεισμόσ Τώρα / Σεισμόσ Î'θήνα : Seismos Sthn A8hna O / Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες).. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Η νέα σεισμική δόνηση έγινε σε θαλάσσια περιοχή.